0742 333 400
whatsapp contact rapid

Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

Transport Auto Premium pe Platforma

Transport Auto

Automili ofera servicii de transport PREMIUM pentru clientii sai. Acestea constau in autovehicule cu pret mai mare de 100.000 de Euro oferind seriozitate maxima, incredere si responsabilitate pentru a asigura un nivel inalt de transport premium.

Pana in prezent am transportat cu succes autovehicule din cele mai prestigioase si scumpe marci cum ar fi: Lamborghini, Ferrari, Mercedes SLR Mclaren, Rolls Royce, Porche Carreta GT, Ruf CTR3 si multe alte marci premium de autoturisme.

Mentionam ca soferii nostri sunt specializati in stfel de transporturi, avand minim de 3 ani de experienta, caziere curate, fiind persoane care inspira incredere si professionalism pentru tractari auto international premium.

GALERIE FOTO