Auto Towing runs on a common dispatcher that takes orders and requests for 24/24 hours and for 7/7 days and includes a large number of companies of the same field with our company, carefully selected companies and have so far proven their professionalism and competence.

Tractari Utilaje

Tractari Utilaje – Transport Utilaje

Automili efectueaza NON STOP servicii de TRACTARI UTILAJE Transportam la destinatia solicitata autoturisme noi si avariate pe platforma speciala precum si tractari utilaje de mic si mediu tonaj. Se pot transporta si remorca unul sau doua autovehicule simultan.

Efectuam 24h/24h servicii de TRACTARE AUTOTURISME, TRANSPORT UTILAJE. Serviciul care ne deosebeste net de concurenta este cel de TRACTARI DE UTILAJE INDUSTRIALE de tonaj mic si mediu cu autospeciala Automili pe platforma.

Astfel venim in intampinarea firmelor care solicita transportul dintr-o locatie in alta al unor astfel de utilaje: motostivuitoare, stivuitoare, elicoptere, nacele, bobcat-uri, tractoare, tractorase, echipamente pentru finisarea betonului, placi compactoare, etc. Exemplele sunt numeroase si diverse iar firma noastra este orientata catre acest gen de serviciu, avand in dotare o autospeciale utilate corespunzator pentru astfel de interventii de tractari utilaje.

Firma noastra este specializata si in cazuri nefericite in care autoturismul dumneavoastra sufera defectiuni la sistemul de directie sau din alte motive autovehiculul dumneavoastra ajunge in apa (o practica des intalnita ce a necesitat interventii de tractari auto repetate pentru extragerea si transportul autoturismelor din raul Dambovita).

Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs indifferent de situatia in care se afla.

Photo Gallery